Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Έντεκα οι νεκροί από την κακοκαιρία - Ασύλληπτη τραγωδία (φωτό, βίντεο) (upd6)

Έντεκα οι νεκροί από την κακοκαιρία - Ασύλληπτη τραγωδία (φωτό, βίντεο) (upd6)Έντεκα οι νεκροί από την κακοκαιρία - Ασύλληπτη τραγωδία (φωτό, βίντεο) (upd6) Ανανέωση (16:28) Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων από την άνευ προηγουμένου καταστροφή που προκλήθηκε από την κακοκαιρία στην περιοχή της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, με τους νεκρούς να είναι πλέον έντεκα, ενώ τρεις άνθρωποι αγνοούνται. Την ίδια ώρα, 13 τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο «Θριάσιο» νοσοκομείο. 

Στις 16:21 έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη άνδρας μεταφέρθηκε νεκρός στο Θριάσιο νοσοκομείο ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών σε 11. Από τους 11 νεκρούς οι οκτώ είναι άνδρες και οι τρεις γυναίκες.
Στις 15:40 σύμφωνα με το ΕΚΕΠΥ  μια ακόμη γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή στο Θριάσιο.
Μια ώρα πριν, στο «Θριάσιο» είχε μεταφερθεί  νεκρός ένας ακόμη άνδρας, ενώ η πυροσβεστική ενημέρωνε για δυο ακόμη νεκρούς: «Νεκρός άνδρας #εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από εξωτερικό χώρο στην περιοχή Ψαλίδι, στη Μάνδρα Αττικής, καθώς και νεκρή γυναίκα από οικία επί της οδού Στρατηγού Ρόκα στη Μάνδρα Αττικής».

Εντωμεταξύ, βρέθηκαν δύο σοροί στις θαλάσσιες περιοχές της Ελευσίνας και των ΕΛΠΕ Ασπροπύργου.  Εκτιμάται ότι πρόκειται για δύο άτομα που είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι, μετά τη σφοδρή πρωινή νεροποντή στη Νέα Πέραμο. Οι σοροί εντοπίστηκαν από κυβερνήτη λάντζας και ειδοποιήθηκε άμεσα το Λιμενικό Σώμα. Στις θαλάσσιες περιοχές έσπευσαν άμεσα πλωτά του Λιμενικού αλλά και στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να τις περισυνελέξουν.
---------------------------------
Ανανέωση (15:38) Η Πυροσβεστική δίνει επτά νεκρούς στη Μάνδρα, το Λιμενικό εντόπισε δύο σορούς (μία στο λιμάνι της Ελευσίνας και μία στη θαλάσσια περιοχή μπροστά στα ΕΛΠΕ), ενώ το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας κάνει λόγο για δέκα νεκρούς συνολικά.
Ο ένατος νεκρός μεταφέρθηκε στις 14:46 στο Θριάσιο και η δέκατη νεκρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου στις 15:30.
Συνολικά επτά άνδρες και τρεις γυναίκες είναι νεκροί.




---------------------------------
Ανανέωση (15:00)
Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των θυμάτων από την φονική κακοκαιρία στην Δυτική Αττική. Στους εννέα μέχρι στιγμής.
---------------------------------
Ανανέωση (14:46)
Και όγδοος νεκρός από την φονική κακοκαιρία στην Δυτική Αττική
---------------------------------
Ανανέωση (12:42)
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ στις 12:40 μετέδωσε πως ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους επτά. Μέχρι στιγμής, επισήμως, έχουν επιβεβαωθεί πέντε νεκροί, ενώ πηγές της Πολιτικής Προστασίας ανέφεραν ότι οι νεκροί είναι επτά.
---------------------------------
Ανανέωση (11:35)
Αρχικά εντοπίστηκε η γυναίκα, ηλικίας περίπου 75-80 ετών, μέσα στο ισόγειο σπίτι της στην οδό Κοροπούλη 8 και λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένας άντρας 85 ετών, επίσης στο σπίτι του που ήταν υπόγειο, στην οδό Αγαμέμνονος. Λίγο πριν τις 11:30 το πρωί εντοπίστηκε και τρίτος νεκρός. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 65 ετών, ο οποίος βρέθηκε σε προαύλιο χώρο, επιχείρησης στην οδό Λεωνίδα Στάμου, ο οποίος «προφανώς παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά», όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Σταυρούλα Μαλλίρη.
Στις 12 το μεσημέρι η κυρία Μαλλίρη ανακοίνωσε πως εντοπίστηκε και τέταρτος νεκρός, στην παλιά εθνική οδό Αθηνών - Θηβών, στο 2ο με 3ο χιλιόμετρο, σε αύλιο χώρο. Πρόκειται για έναν άντρα περίπου 50 ετών, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου ανακοίνωσε πως οι νεκροί είναι συνολικά πέντε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

---------------------------------
Τραγωδία στη Μάνδρα καθώς μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τη σφοδρή κακοκαιρία που εκδηλώθηκε στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 75-80 ετών που εντοπίστηκε νεκρή στην οδό Κοροπούλη.
Αστυνομικές πηγές προσθέτουν ότι στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν άλλα τέσσερα άτομα που χρειάζονται βοήθεια αλλά μέχρι στιγμής είναι πολύ δύσκολη η προσέγγισή τους.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.