Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ξεκίνησε το 3μερο Εκθεσιακό Bazaar «Τέχνη & Γεύσεις» στο Αίθριο Café Bar Ωρωπός με υπέροχες δημιουργίες!!!

Άνοιξε σήμερα, Παρασκευή, τις πόρτες του το τριήμερο εκθεσιακό Bazaar «Τέχνη & Γεύσεις» στο Αίθριο Café Bar στα Νέα Παλάτια Ωρωπού, με θέμα «Όταν η Τέχνη συναντά τη Γεύση» 15, 16 & 17 Δεκεμβρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ωρωπού.

Κοντά σας για 8η φορά και μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων, επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες δημιούργησαν για εσάς υπέροχα διακοσμητικά, χρηστικά αλλά και γευστικά εκθέματα, που σας περιμένουν για να τα δείτε μέχρι και την Κυριακή.

Υπέροχα γούρια και πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δωράκια θα τα βρείτε στις καλύτερες τιμές, φτιαγμένα με μεράκι και φαντασία.

Όλοι τώρα στο τριήμερο Εκθεσιακό Bazaar «Τέχνη & Γεύση», ώστε αυτά τα Χριστούγεννα να λάμψει ξανά το χαμόγελο στα χείλη μας, για να υποδεχθούμε το νέο χρόνο με αισιοδοξία και καλή διάθεση!



 

  



Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.