Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Παραιτήθηκε από όλα τα αξιώματα η Δήμητρα Κάκαρη

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η επιστολή παραίτησης, που κατατέθηκε την Παρασκευή 8/12 στο πρωτόκολλο του Δήμου Μαραθώνος, από όλα τα αξιώματα τα οποία κατέχει και συγκεκριμένα από την προεδρία του δημοτικού θεάτρου Μαραθώνα, την αντιπροεδρία της ΚΕΔΜΑ, την προεδρία της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, την αντιπροεδρία της επιτροπής τουριστικής προβολής και την αντιπροεδρία της επιτροπής επίλυσης χωροταξικών και οικιστικών θεμάτων του Δήμου, της δημοτικής συμβούλου της πλειοψηφίας και εκλεγμένης με τον συνδυασμό ΠΟΛΙΤΕΣ του δημάρχου Ηλία Ψηνάκη, κυρίας Δήμητρας Κακάρη.
Η δημοτική αρχή φυλλορροεί... ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...
Ακολουθεί η Επιστολή Παραίτησης...

Προς: Δήμαρχο Μαραθώνος, κ. Ηλία Ψηνάκη, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου, Γενική Γραμματέα 
Ημερομηνία: 08/12/2017 

Θέμα: «Περί αντικατάστασής μου από τις Επιτροπές του Δήμου»

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ενημερώσω το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι το επόμενο εξάμηνο και συγκεκριμένα, μετά τις 3 Ιανουαρίου 2018, θα χρειαστεί να λείπω ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκτός Αθηνών, λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης.

Κατά συνέπεια, εφόσον δεν θα μπορώ να ανταποκριθώ στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα των υποχρεώσεων του Δήμου και στις επιτροπές, στις οποίες μετέχω, θα παρακαλούσα όπως με αντικαταστήσετε, πριν από την παραπάνω ημερομηνία.

Να σας υπενθυμίσω ότι οι επιτροπές του Δήμου, όπου μετέχω και ζητώ να γίνει η αντικατάστασή μου, έστω και προσωρινά και για το προσεχές εξάμηνο, είναι οι παρακάτω:
1) Πρόεδρος Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα
2) Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνος
3) Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
4) Αντιπρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Προβολής
5) Μέλος Επιτροπής Επίλυσης Χωροταξικών και Οικιστικών Θεμάτων 
Επιπλέον, όπως δικαιολογηθεί η πιθανή απουσία μου από κάποια Δημοτικά Συμβούλια, εφόσον δεν μπορέσω να παραστώ και λείπω εκτός Αθηνών, αν και θα προσπαθήσω να παρευρίσκομαι τουλάχιστον στα περισσότερα.  
Θα είμαι στο πλευρό του Δήμου και των Επιτροπών που μετέχω έως τώρα και οπουδήποτε αλλού μπορώ να φανώ χρήσιμη, όπως το κάνω έτσι και αλλιώς τα τελευταία χρόνια και πάντοτε ανιδιοτελώς.  
Μετά από 3,5 χρόνια συνεχούς αγώνα και ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά του Δήμου, θα συνεχίσω να βοηθάω, έστω και εξ αποστάσεως το προσεχές εξάμηνο, σεβόμενη εκτός από τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, κυρίως τον εαυτό μου.  
Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που όλοι μας βιώνουμε, η επαγγελματική μου δραστηριότητα είναι εξίσου σημαντική και για το προσεχές χρονικό διάστημα, ίσως ουσιαστικότερη, εφόσον μόνο από εκεί μπορώ και λύνω τα καθημερινά βιοποριστικά μου ζητήματα.

Τέλος, για είναι ομαλή η αντικατάστασή μου από τις παραπάνω Επιτροπές θα συνεργαστώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με όποιον συνάδελφο Δημοτικό Σύμβουλο του προσφερθεί η ανάλογη θέση.

Με εκτίμηση,
Δήμητρα Κάκαρη
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μαραθώνος
www.dimotisnews.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.