Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

«Άγριο κράξιμο»… μετά μουσικής στον Ηλία Ψινάκη! (vid)

«Άγριο κράξιμο»… μετά μουσικής στον Ηλία Ψινάκη! (vid)
Νέες απίστευτες εικόνες στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα - Αγανακτισμένοι κάτοικοι έγραψαν τραγούδι κατά του Ηλία Ψινάκη κατηγορώντας τον για «εμπαιγμό» και «σκοτεινό ρόλο» που σχετίζεται με την κατασκευή ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.
Αντιμέτωπος με την αγανάκτηση και την οργή των κατοίκων του Δήμου Μαραθώνα, βρίσκεται πλέον ο Ηλίας Ψινάκης, με αφορμή όχι μόνο την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πόλη στα τρία χρόνια της δημαρχίας του, αλλά και τη μη συμμετοχή του στον αγώνα κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ στο Γραμματικό, που απειλεί με οικολογική καταστροφή, όχι μόνο το Γραμματικό, τον Βαρνάβα, τον Μαραθώνα και τη Νέα Μάκρη, αλλά ολόκληρη την Αττική μέσω της μόλυνσης του Ευβοϊκού κόλπου!


Το απόγευμα της Πέμπτης, μάλιστα, δεκάδες κάτοικοι απ’ όλα τα διαμερίσματα του Δήμου Μαραθώνα συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και εξέφρασαν την αγανάκτηση τους με έναν ομολογουμένως πρωτότυπο και συμβολικό τρόπο.
Στην προσπάθειά τους να ευαισθητοποιήσουν τον «Δήμαρχο – καλλιτεχνικό μάνατζερ» (όπως αποκαλείται από τους επικριτές του ο Ηλίας Ψινάκης) θέλησαν να του εκφράσουν την οργή τους… τραγουδιστά, συνοδεία μάλιστα μουσικών οργάνων. Μάταια, όμως…
Παρότι ο Ηλίας Ψινάκης είχε ενημερωθεί – μέσω αλλεπάλληλων αναρτήσεων στο διαδίκτυο – για τη μαζική παρουσία των κατοίκων στο Δημοτικό Συμβούλιο απέφυγε να δώσει το παρών στη συνεδρίαση, φέρνοντας μάλιστα σε δύσκολη θέση και τους συνεργάτες του που κλήθηκαν να δικαιολογήσουν την «επιδεικτική και απροκάλυπτη απουσία του», όπως τη χαρακτήρισε το παρευρισκόμενο πλήθος.

Το τραγούδι των κατοίκων στρεφόταν κατά του Ηλία Ψινάκη ο οποίος οποίοι κατηγορείται ανοιχτά πλέον από τον κόσμο ότι «με τις πράξεις του συμβάλλει στην ολοκλήρωση του έργου κατασκευής του ΧΥΤΑ, εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα και αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα υπάρξουν στο περιβάλλον και στην υγεία των κατοίκων όλης της Αττικής», όπως ειπώθηκε από τους κατοίκους. Άλλωστε και οι στίχοι του τραγουδιού… μιλάνε από μόνοι τους: «Τα ψέματα τελειώσανε Δήμαρχε Ψινάκη, για το ΧΥΤΑ είσαι υπόλογος, χτυπάει καμπανάκι»...
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τους κατοίκους του Δήμου Μαραθώνα να τραγουδάνε τα στιχάκια που έγραψαν εντός και εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου.





http://www.sdna.gr/politiko-deltio
Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Kyriakos Gkikas
    6 ώρες ·
    Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο ήλια ψηνάκη -- Manager -- εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο νε κεντρικό θέμα τον ΧΥΤΑ Μαραθώνα ---Έλαμψε δια της Απουσίας του για πολλοστή φορά !!!!
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    19 Φλώρα Νικολιδάκη, Ζαράγκα Κοροβέση Πόπη και 17 ακόμη
    Σχόλια
    Το σχόλιο κρύφτηκε.
    Επανεμφάνιση · Αναφορά · Μπλοκάρετε το χρήστη Liana · Στείλτε σχόλια και παρατηρήσεις στο χρήστη Liana

    Ο χρήστης Ζαράγκα Κοροβέση Πόπη απάντησε · 1 απάντηση
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ .....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ !!!.....
    ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ. ....(εντός και εκτός της διοικούσας παράταξης).
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 · 5 ώρες
    Διαχείριση
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ φανερούς και ''κρυφές''......υπάρχει και ένα διαρκώς και μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας που ΑΡΧΙΖΕΙ (δειλά-δειλά αλλά επιταχυνόμενα) ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.....ΟΛΑ!!!!.....
    Προβλέπεται ότι σε λίγο οι περισσότεροι δεν θα έχουν που να σταθούν και που να κρυφτούν.......ακόμα και από αυτούς που λίγο-πολύ διαπλέκονται και ''εξυπηρετούνται'' από τα παραβατικά ''κατεστημένα'' του δήμου.......
    ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ''ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (τις ''νεροκλοπές'')
    ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΝΕΡΟ ΑΝ Ο ΧΥΤΑ/ΟΕΔΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ Ή/ΚΑΙ ΔΥΣΦΟΙΜΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ...αν δηλητηριάζει τα σπίτια τους και τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..!!???
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 5 · 4 ώρες · Τροποποιήθηκε
    Διαχείριση
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ

    Απαντήστε...

    Επιλογή αρχείου
    Ζαράγκα Κοροβέση Πόπη
    Ζαράγκα Κοροβέση Πόπη Πρωτότυπο!!!!
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 ώρες
    Αφαίρεση

    Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ απάντησε · 1 απάντηση
    Dimitra Karra
    Dimitra Karra Να δούμε που θα πουλάνε μετά τα αγροτικά Προϊόντα τους οι αγρότες του Δήμου Μαραθώνα.
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 · 3 ώρες
    Αφαίρεση
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ....αυτοί που είναι ''στα κουμάντα'' ή νομίζουν ότι είναι...ή θέλουν και νομίζουν ότι θα μπούνε ''στα κουμάντα'' δεν νοιάζονται για την γεωργική τους παραγωγή.......!!!!
    Ο λόγοι είναι ότι σκέφτονται (μεταξύ άλλων) ως εξής
    α/ θα αλλάξουν οι χρήσεις γης και θα δημιουργηθούν βιομηχανικές-βιοτεχνικές ζώνες και θα πουλήσουν ή θα νοικιάζουν τα χωράφια τους πανάκριβα.....(βλ. Δυτική Αττική).
    β/ θα κάνουν τη γη τους διαθέσιμη για παράνομες ρίψεις μπάζων κ.α τοξικών
    γ/ θα μπουν ''στο παιχνίδι'' του ξεκοκαλίσματος των ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΩΝ (Βλ. Φυλή)
    δ/ Θα τους κάνει το κόμμα τους βουλευτές..(αυτούς ή κάποιο ''κολλητό'' τους...)
    ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ.....''αυτοί'' ......το θέμα είναι <>??...θα συνεχίζουν να ανέχονται, να εθελοτυφλούν, να ΄΄ελπίζουν'' και να δειλιάζουν?......και ένα δικό μου ερώτημα << ΥΠΑΡΧΟΥΝ ''ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ''????>>
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.