Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Αλλάζει ο καιρός το επόμενο 48ωρο – Δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

«Σημαντική η ενίσχυση των ανέμων το επόμενο 48ωρο». Με αυτή τη φράση ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την αλλαγή που θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Την Τετάρτη (17/01/2018), σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, στις περισσότερες ανατολικές και βόρειες περιοχές η ημέρα θα ξεκινήσει αρκετά καλά. Στο Αιγαίο ο καιρός θα είναι άστατος, με κάποια σύννεφα, τα οποία θα πυκνώσουν. Στα δυτικά και κυρίως στα βορειοδυτικά η συννεφιά θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνή, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης και θα «δίνει» κάποιες τοπικές μπόρες.
Από το βράδυ στα δυτικά, βορειοδυτικά οι βροχές θα ενταθούν κατά τόπους και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στη βόρεια Ελλάδα, ενώ θα αρχίσει να κρυώνει ο καιρός αργά το βράδυ με αποτέλεσμα χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά κεντρικά, κυρίως και βόρεια ορεινά στη δυτική Μακεδονία.
Στη βορειοανατολική Ελλάδα, την ανατολική Μακεδονία και κυρίως στη Θράκη και στο βορειοανατολικό Αιγαίο οι βροχές και οι καταιγίδες θα γίνουν κατά τόπους ισχυρές τις βραδινές ώρες, ενώ ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος σε όλο το ανατολικό και νότιο κομμάτι του Αιγαίου.
Οι άνεμοι αρχικά δυτικοί, νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, αλλά γρήγορα μέσα στην ημέρα και από το απόγευμα και μετά από τα δυτικά προς τα ανατολικά θα κυριαρχήσουν ενισχυμένοι δυτικοί, νοτιοδυτικοί που θα φτάσουν τα 7 και 8 μποφόρ κατά τόπους.
Από αργά τη νύχτα θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία.
Την Πέμπτη θα έχει καθαρίσει ο καιρός μέχρι το μεσημέρι στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Ωστόσο, οι βοριάδες αναμένεται να ενισχυθούν, που μπορούν να φθάσουν έως και τα 10 μποφόρ στα πελάγη.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.