Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ: Πόλεμος φθοράς συκοφαντίες και ύβρεις μεταξύ αυτοδιοικητικών στον Δήμο


Χρειαζόμαστε ψυχολόγο …
Παρατηρώ εδώ και χρόνια ένα ύπουλο πόλεμο φθοράς μεταξύ αυτοδιοικητικών στον Βαρνάβα και τον Δήμο Μαραθώνα γενικότερα.
Δεν είναι η ώρα να αναλύσουμε περισσότερο το θέμα όμως το έντονο ψυχροπολεμικό κλίμα που δημιουργούν ορισμένοι είναι πλέον φανερό δια γυμνού οφθαλμού.

Οι περισσότεροι από τους αυτοδιοικητικούς ενώ έχουν πιάσει “μεροκάματο” στο Facebook με Like Κοινοποιήσεις και σχόλια σε δεκάδες γνωστούς κι αγνώστους, αγνόησαν επιδεικτικά την ομολογουμένως επιτυχημένη & αποκαλυπτική ομιλία της Σταυρούλας Δρακοπούλου στο Δημοτικό Συμβούλιο της 18/1. Το ίδιο συνέβη αντίστοιχα με την τηλεοπτική συνέντευξη της κας Χαρ. Ασημακοπούλου. Το εντελώς εξωφρενικό όμως ήταν όταν ακούσαμε αντιδήμαρχο να καταφέρετε κατά του καταξιωμένου και ξενιτεμένου πρωτεργάτη της αντίστασης κατά του ΧΥΤ-ΧΑΤ-ΧΥΤΑ. Άθλια συμπεριφορά ή ανεπίτρεπτος φθόνος;
Ο αγώνας κατά του σκουπιδότοπου που καταστρέφει τις ζωές και τις περιουσίες μας δεν πρέπει να διατυπώνεται μόνο με ανέξοδες δηλώσεις και Like άνευ κόστους. Είναι επιβεβλημένη η ενεργητική συμμετοχή στις οργανωμένες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που συμβάλουν δυναμικά στην διάδοση και κατανόηση του προβλήματος από το ευρύτερο κοινό του Μαραθώνα, της Αθήνας και όλης της Ελλάδας.
Η επιτυχημένη “επικοινωνίαστριμώχνει την εξουσία με αποκαλύψεις, ξεγυμνώνει τους πολιτικάντηδες, δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα στους πολίτες γι' αυτό που πραγματικά συμβαίνει.
Θα συστήναμε λοιπόν στους αυτοδιοικητικούς του Μαραθώνα – για να είναι χρήσιμοι στην κοινωνία – να σταματήσουν τις ύβρεις, τον μεταξύ τους “κλεφτοπόλεμο” φθοράς και να συμπαραταχθούν με την ομάδα ή ομάδες πολιτών που αποδεδειγμένα έχουν συνεισφέρει αποτελεσματικά στον μέχρι σήμερα αγώνα για την ολοσχερή κατάργηση του σκουπιδότοπου στο Γραμματικό του Μαραθώνα.
Μ. Αποστολόπουλος

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.