Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικου Συμβουλίου Μαραθώνα ζητά η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


Η διατύπωση της ανακοίνωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Μαραθώνα κλονίζει την αυτοπεποίθηση, εμπνέει αμφιβολίες και εγείρει ενδοιασμούς ως προς την ύπαρξη ρεμάτων στον ΧΥΤΑ, διαβάστε σχετικά. Κρίμα ...να ανασκευάσουν ΑΜΕΣΑ.

 Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαραθώνα
Θεμα: Περί έκτακτης σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου 

Κύριε Πρόεδρε,
Μετά από τα τελευταία γεγονότα και τις τελευταίες εξελίξεις (έντονες διαμαρτυρίες, πορεία μαθητών, καταλήψεις σχολείων κ.λπ.) σχετικά με το θέμα Κατασκευής του έργου ΧΥΤΑ στο Μαύρο βουνό Γραμματικού, θεωρούμε αναγκαίο να συνέλθει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010 παρ 2,5, προκειμένου να παρθεί απόφαση για άμεσες ενέργειες παύσης των εργασιών του εξελισσόμενου έργου και την επανεξέταση των μελετών για την ύπαρξη ή μη ρεμάτων, θέσεις μας που είχαμε προτείνει και στην συνεδρίαση της 7.12.2017 του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για την ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Ο Επικεφαλής
Στέργιος Τσίρκας
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.