Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Έχετε απόλυτο δίκιο. Η παραπληροφόρηση τελείωσε. Όπως και ο χρόνος σας.

Στην συνάντηση  παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Βάϊος Θανασιάς, Γιάννης Ζαγάρης, Δήμητρα Λαμπαρού, Γιώργος Νησιώτης καθώς και οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Μαραθώνα, Γραμματικού και Βαρνάβα. Lovable chimp 1038x576

Το τι διαβάζουμε και το τι βλέπουμε να ανακυκλώνεται ακόμα και από το
επίσημο σάιτ του δήμου Μαραθώνα δεν λέγεται.
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!!! Λέξη κλειδί για τον δήμο Μαραθώνα.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. ....
Πριν τα Χριστούγεννα οι μαθητές μετά την πορεία διαμαρτυρίας κατά του ΧΥΤΑ, αναζήτησαν τον δήμαρχο σε μια προσπάθεια να δουν τις προθέσεις του....
Το ραντεβού κλείστηκε, ο δήμαρχος δεν εμφανίστηκε όμως δεσμεύτηκε σε νέο ραντεβού την νέα χρονιά. Έτσι λοιπόν την 1η Ιανουαρίου η γραμματέας του Ηλία Ψηνάκη επικοινώνησε με τα 15μελή των σχολείων και κλείστηκε ραντεβού για 5 Ιανουαρίου στις 5:00μμ.
Επίσης επικοινώνησε με τους Συλλόγους Πολιτιστικός-Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βαρνάβα, Σύλλογος Σέσι ‘’Ο ΠΑΝ’’ καθώς και την ομάδα ενεργών πολιτών ‘’ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ’’ τους οποίους και κάλεσε ζητώντας να δηλωθούν τα ονόματα των εκπροσώπων που θα βρίσκονται στην συνάντηση.
Στην συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Βάϊος Θανασιάς, Γιάννης Ζαγάρης, Δήμητρα Λαμπαρού, Γιώργος Νησιώτης καθώς και οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Μαραθώνα, Γραμματικού και Βαρνάβα.
Τους στοιχειώδεις κανόνες savoir vivre, είναι σίγουρο ότι ο Ηλίας Ψηνάκης τους ξέρει.
Ο σωστός οικοδεσπότης δεν βάζει στην πόρτα ‘’μπράβο’’ να ελέγχει ποιος είναι ο κάθε ένας που θα μπει στην συνάντηση. Γιατί υπήρχε κανονικός ‘’μπράβος’’ που είχε την λίστα με τα ονόματα και έλεγχε ποιος θα μπει και ποιος όχι στην κλειδωμένη πόρτα του γραφείου.
Ο σωστός οικοδεσπότης δεν ρωτά πρώτα όλους τους παραβρισκόμενους αν συμφωνούν να υπάρχει κάμερα που θα καταγράψει την συνάντηση και όταν τελειώνει την ομιλία του ζητά να κλείσει η κάμερα ‘’γιατί δικιά μου είναι όποτε θέλω την κλείνω ,όποτε θέλω την ανοίγω’’.
Ο σωστός οικοδεσπότης δεν σηκώνετε και φεύγει από το τραπέζι αν δεν πει και ο τελευταίος παραβρισκόμενος την γνώμη του πάνω στο θέμα.
Ο σωστός οικοδεσπότης είναι πλήρως ενημερωμένος για το θέμα και δεν αφήνει τον αντιδήμαρχο οικονομικών να κάνει την βρώμικη δουλειά.
Τέλος η αυταπάτη ότι θα πάει στις Βρυξέλλες και θα του δώσουν τα μικρόφωνα να μιλήσει για ένα θέμα που έχει παντελή άγνοια απλά μας ξεπερνά.
Οι απόψεις των παιδιών και των συλλόγων ακούστηκαν από τους αντιδημάρχους, ακολούθησε συζήτηση και σε μιάμιση ώρα η συνάντηση είχε τελειώσει αφού είχαμε να πάμε και σε πίτες.
TIP 1. Άργησα λίγο αλλά μετά κατάλαβα γιατί η Ναταλία είχε μαζεμένα τα μαλλιά της.
TIP 2. Η Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου είναι ένας χώρος που επισκέπτονται τουρίστες από όλο τον κόσμο και εμείς τον καταντήσαμε παρκινγκ. Ενδεικτικά να σας πούμε ότι την ώρα της προσέλευσης του Ηλία Ψηνάκη στην συνάντηση υπήρχαν παιδιά στην Αφετηρία με ποδήλατα και ο «Δήμαρχος» μπήκε με ογδόντα χιλιόμετρα δεχόμενος βέβαια τις φιλοφρονήσεις όλων των πολιτών που έκαναν βόλτα.
TIP 3. Υπάρχει κάτι που δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!

http://www.marathonianea.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.