Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε το! Οι ξεχασμένοι και προδομένοι ‘Ελληνες της Β.Ηπείρου – (Βίντεο)

Οι Ελληνικές κυβερνήσεις ποτέ δεν έδωσαν σημασία στους Έλληνες οι οποίοι μένουν στην Βόρεια Ήπειρο. Το Ελληνικό κράτος τους αγνοεί επιδεικτικά. Οι Αλβανοί τρομοκρατούν τους βορειοηπειρώτες και προβαίνουν σε άσχημες αλλά και προβοκατόρικες ενέργειες. Ούτε ένας πολιτικός κάποιας κυβέρνησης δεν έδωσε την δέουσα προσοχή στο μεγάλο αυτό θέμα.

Η παρούσα Ελληνική κυβέρνηση συζητάει να παραχωρήσει «θαλάσσιες ζώνες» στην Αλβανία αλλά δεν συζητάει τίποτα για τους Έλληνες της Β.Ηπείρου. Με λίγα λόγια ο Τσίπρας πρέπει να κάνει σαφές στον Αλβανό ομόλογό του ότι υπάρχουν Έλληνες στην Βόρεια Ήπειρο αλλά ούτε αυτή την αυτονόητη κίνηση σε κάνει. Την ίδια ώρα οι Αλβανοί κάνουν στην κυριολεξία ότι μπορούν ώστε να εξαφανίσουν το Ελληνικό στοιχείο από την Β.Ήπειρο.
Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα. Είναι δυνατόν η Ελλάδα να ανέχεται τις «μαγκιές» των Αλβανών;. 000
Γιατί καμία Ελληνική κυβέρνηση δεν δίνει σημασία στους Έλληνες; Είναι δυνατόν ο Αλέξης Τσίπρας να δίνει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, να δίνει τις θαλάσσιες ζώνες στην Αλβανία, να δίνει χώρο στο Αιγαίο για τους Τούρκους και να μην κάνει τίποτα καλό για την Ελλάδα; Και όμως είναι και δεν φταίει μόνο ο Τσίπρας, όλοι φταίνε.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.