Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Εγκληματική οργάνωση

Κυρίες και Κύριοι της Περιφέρειας Αττικής, σας στηρίξαμε ως πολίτες και κάτοικοι του ιστορικού Δήμου Μαραθώνα και δεσμευτήκατε απέναντί μας να σταματήσει κάθε περαιτέρω κίνηση της εγκληματικής αυτής κατασκευής των ΧΥΤΑ σε μια περιοχή παρθένα, που κατά το θέρος ο κόσμος απολαμβάνει τα θαλάσσια μπάνια του στον Σχοινιά, Σέσσι, Δικαστικά, Ζούμπερι, Νέα Μάκρη, Μαραθώνα κ.ά..
Ιστορική περιοχή, αγροτική με αγροτικά προϊόντα που ταΐζει με οπωροκηπευτικά καθημερινά όλο το λεκανοπέδιο της Αθήνας, με τη Λίμνη του Μαραθώνα που ξεδιψά σχεδόν όλη την Αττική. Για όλους αυτούς τους λόγους -και πάνω από όλα για την υγεία των ανθρώπων και όχι για το κέρδος των εταιρειών- απαιτούμε ως ενεργοί πολίτες του Μαραθώνα, εδώ και τώρα, να σταματήσει αυτό το έγκλημα που πάτε να διαπράξετε. Κυρίες και Κύριοι της Περιφέρειας Αττικής, να ξέρετε ότι θα μας βρείτε απέναντι σας στον Αγώνα μας να προστατέψουμε το περιβάλλον και την υγεία των παιδιών μας.
Πάνος Αϊβαλής
Παντού στην Αττική, η Περιφέρεια υλοποιεί ό,τι είχε κατηγορηματικά απορρίψει ο ΣΥΡΙΖΑ ως εγκληματικό για την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή, χωρίς καν τις ελάχιστες αναστολές και προστριβές που είχαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Το τερατώδες γήπεδο της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, οι ουρανοξύστες και το καζίνο στο Ελληνικό, η επέκταση της χωματερής στη Φυλή, τα σκουπίδια στο παρθένο Γραμματικό, η τσιμεντοποίηση του ρέματος του Ποδονίφτη κ.λπ. Μάζεψε ο νυν ΣΥΡΙΖΑ όποια εγκλήματα δεν είχαν τολμήσει να πραγματοποιήσουν οι προηγούμενοι κακοποιοί του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και τα διαπράττει όλα μαζί με συνοπτικές διαδικασίες. Φρίκη και δυσωδία!
Μ.Α.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.