Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Με ασφαλιστικά μέτρα ετοιμάζει επίθεση κατά του ΧΥΤΑ ο Νίκος Χατζηγιάννης

Με ασφαλιστικά μέτρα ετοιμάζει επίθεση κατά του ΧΥΤΑ ο Νίκος ΧατζηγιάννηςΤην ώρα που ο Δήμος Μαραθώνος και ο Δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης αρκούνται στο να παρακολουθούν την ολοκλήρωση του έργου του ΧΥΤΑ Γραμματικού, επιμένοντας να διαδίδουν αναληθώς ότι θα παύσουν οι εργασίες του, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ κ. Νίκος Χατζηγιάννης ετοιμάζει την δική του αντεπίθεση κατά της Περιφέρειας της κας Δούρου.
Τις προσεχείς ημέρες ο κ. Νίκος Χατζηγιάννης πρόκειται να καταθέσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων, ζητώντας την απαγόρευση λειτουργίας της καρκινοχωματερής που ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς να λειτουργήσει στο Γραμματικό η Περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Νίκος Χατζηγιάννης, Δικηγόρος στο επάγγελμα και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μαραθώνος, μελετά εντατικά όλα τα έγγραφα και τις πρόσφατες εξελίξεις και ετοιμάζει την δική του αντεπίθεση, σε μία προσπάθεια να πείσει την ελληνική Δικαιοσύνη ότι η τυχόν λειτουργία του έργου στο Γραμματικό θα συνεπάγεται ολέθριες συνέπειες για το περιβάλλον και όλη την ευρύτερη περιοχή.
Με πίστη στο δίκαιο και την αλήθεια ο κ. Χατζηγιάννης και η Δημοτική Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ κάνουν ό,τι θα έπρεπε από καιρό να 2 είχε κάνει ο Δήμος Μαραθώνος. Στον δρόμο της δικαιοσύνης και στις αίθουσες των δικαστηρίων θα δώσουμε την μητέρα των μαχών για να αποτρέψουμε το περιβαλλοντικό αυτό έγκλημα στην πόλη μας.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.