Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΧΥΤΥ - ΟΕΔΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Τώρα ξέρεις, βάλε ένα χέρι και εσύ μπορείς


Δελτίο Τύπου
Την Δευτέρα 30/4/2018 συναντήθηκαν εκπρόσωποι - μέλη Συλλόγων του Δήμου Μαραθώνα και πολίτες με στόχο τη συσπείρωση όλων των δυνάμεων που είναι αντίθετες με τη λειτουργία του ΧΥΤΥ - ΟΕΔΑ Μαραθώνα. 

Στην συνάντηση έγινε ενημέρωση για τις εξελίξεις της υπόθεσης, ανταλλάχθηκαν απόψεις, πληροφορίες και συμπεράσματα από τα οποία προκύπτουν τα εξής:
1. Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει προκλητικά το εγκληματικό έργο του ΧΥΤΥ - ΟΕΔΑ Μαραθώνα, προχωρώντας μάλιστα και στην ηλεκτροδότησή του, παρά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αναφορών ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό προκειμένου να γίνει διαβούλευση με τους κατοίκους, να παρουσιαστούν νέες μελέτες και να γίνει ειδική μελέτη για τις επιπτώσεις του έργου στην περιοχή natura.
2. Ο Δήμος -ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ- πρέπει υλοποιώντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς ολιγωρίες, να σταματήσει το έργο ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΤΡΟΠΟ, διότι έχει ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
3. Από την συνάντηση αναδείχθηκε επίσης η ανάγκη της δημιουργίας ενός συντονιστικού οργάνου που να αποτελείται από όσο το δυνατόν περισσότερους κοινωνικούς φορείς του Δήμου μας, του οποίου ο ρόλος θα είναι ο συντονισμός των δράσεων και ενεργειών, στην κατεύθυνση της πίεσης προς όλες τις κατευθύνσεις για την αποτροπή του εγκληματικού και παράνομου έργου.
Με το παραπάνω πλαίσιο καλούμε όλους τους συλλόγους να συμμετάσχουν με εκπροσώπους τους στο υπό διαμόρφωση συντονιστικό όργανο.

Αγαπητοί συμπολίτες έχουμε αποφασίσει να αγωνιστούμε δυναμικά για να υπερασπιστούμε τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας και σας καλούμε να συνεχίσουμε μαζί τον ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟ που θα φέρει τη νίκη, ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.