Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: Έλαμψε με απόλυτη επιτυχία ο 3ος αγώνας δρόμου Ραμνούς (Φωτος)

Συγχαρητήρια στην τοπική πρόεδρο και τους λοιπούς φορείς του Γραμματικού που με τις ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις καταφέρνουν και διατηρούν την συνοχή της κοινωνίας, με τους εθελοντές στην πρώτη γραμμή. Ας τα βλέπουν αυτά και να παραδειγματίζονται άλλες όμορες κοινότητες.
Για άλλη μια χρονιά διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας δρόμου Ραμνούς-Γραμματικό την τελευταία Κυριακή των αποκρεών όπως κάθε χρόνο , με εκκίνηση τον σημαντικό και σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο Ραμνούντας και με τερματισμό ,το φιλόξενο και παραδοσιακό χωριό της Αττικής, το όμορφο Γραμματικό.
Στην φετινή εκδήλωση οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις διακόσιες, τιμώντας με την παρουσία τους φίλοι συναθλητές για άλλη μια φορά τον δρόμο Ραμνούς απολαμβάνοντας την πανέμορφη διαδρομή ανάμεσα σε αμπελώνες, ελιές,πεύκα και πουρνάρια.  


Ιδιαίτερη διαδρομή και  λόγο της ιστορικής σημασίας του αρχαιολογικού χώρου Ραμνούντος αλλά και της δυσκολίας της διαδρομής λόγο των παρατεταμένων αναφορών.
Βέβαια είναι αξιοσημείωτη η υποδοχή όλων των συμμετεχόντων αθλητών στην πλατεία του Γραμματικού με την θερμή υποδοχή των διοργανωτών που είχαν φροντίσει με επιμέλεια , ο Τελμησσός, ο σύλλογος γυναικών Γραμματικού με την πλούσια πρόσφορε τοπικών εδεσμάτων , ο σύλλογος νεολαίας Γραμματικού , οι εθελοντές, καθώς και η υποστήριξη του Δήμου Μαραθώνα και συγκεκριμένα με την δραστήρια πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σοφίας Σιδέρη.
Η απόλυτη επιτυχία οφείλεται επίσης στην πολύτιμη βοήθεια των φορέων εθελοντών καθώς και στην συμβολή των χορηγών υποστηρικτών.  Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα λόγω και της ημέρας δόθηκαν συλλεκτικά έπαθλα στους νικητές και αρκετά δώρα. Παράλληλα διεξήχθη και αγώνας για τα παιδιά του δημοτικού ,απόστασης 400 μέτρων, για πρώτη φορά. Δεν θα μπορούσε να κλείσει η εκδήλωση χωρίς την παρουσία παραδοσιακών χορών που επιμελήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο σύλλογος γυναικών Γραμματικού.
Κλείνοντας θα  θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλλαν στην διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες  αναμένοντας τον 4ο αγώνα δρόμου Ραμνούς-Γραμματικό 2018 πάντα την τελευταία Κυριακή των αποκρεών!!!
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Έλαμψε με απόλυτη επιτυχία ο 3ος αγώνας δρόμου Ραμνούς-Γραμματικού.

















  Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.