Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Έκτακτη βοήθεια 230.000 ευρώ για τον πυρόπληκτο Ωρωπό

Πόση άραγε θα είναι η βοήθεια προς την Κοινότητα Βαρνάβα ... ???? Μήπως μας ξέχασαν πάλι???


Το ποσό, που εγκρίθηκε από τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, προορίζεται για την κατασκευή αναγκαίων έργων υποδομής και ειδικότερα για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης.

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους 230.000 ευρώ, ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, για τον Δήμο Ωρωπού, ο οποίος επλήγη από την πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.
Το ποσό προορίζεται για την κατασκευή αναγκαίων έργων υποδομής και ειδικότερα για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης.
Η χορήγηση της βοήθειας αποτελεί μέρος των δεσμεύσεων της κυβέρνησης, όπως διατυπώθηκαν σε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών, την περασμένη εβδομάδα, για την υλοποίηση μέτρων προστασίας πολιτών και φυσικού περιβάλλοντος στις πυρόπληκτες εκτάσεις της περιοχής.
Η φωτιά έκαψε χιλιάδες στρέμματα κυρίως δασικής έκτασης, αλλά και περίπου 20 σπίτια, σύμφωνα με τον έως τώρα απολογισμός των ελληνικών Αρχών.
 

http://www.skai.gr
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.