Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Κάτοικοι Βαρνάβα: Με κουβάδες στα χέρια προσπαθούμε να σώσουμε τα σπίτια μας – Bίντεο

Στιγμές αγωνίας ζουν για άλλη μια φορά οι κάτοικοι του Βαρνάβα καθώς η φωτιά που ξεκίνησε την Κυριακή το απόγευμα στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στον Κάλαμο πέρασε στην περιοχή τους και έκαψε, μάλιστα, και τα πρώτα σπίτια.
«Προσπαθούμε με κουβάδες στα χέρια να σώσουμε τα σπίτια μας» λένε.

Μιλώντας για τις ώρες που προηγήθηκαν έλεγαν ότι με τον ίδιο τρόπο, με κουβάδες στα χέρια, προσπαθούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους.
Ένδεικτική της κατάστασης που επικρατεί η δήλωση ενός κατοίκου της περιοχής ότι «εγώ στο σπίτι μου φιλοξενώ 4 οικογένειες τα σπίτια των οποίων μπορεί αυτή τη στιγμή που μιλάμε να καίγονται».
Όλοι οι κάτοικοι του Βαρνάβα κυκλοφορούν με μάσκες στο πρόσωπο προκειμένου να προστατευθούν από τους πυκνούς καπνούς με την κοινοτάρχη Βαρνάβα να απευθύνει έκκληση για υδροφόρες καθώς δύο από αντλιοστάσια στο χωριό έχουν καταστραφεί από τις φλόγες.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.