Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Με επιτυχία η «στάση» στο Βαρνάβα (ΦΩΤΟ)

43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή» στο Βαρνάβα Αττικής. Οι εκδηλώσεις έγιναν στο γήπεδο Βρύσης, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία προσφύγων και μεταναστών.

Το Σάββατο το πρόγραμμα περιείχε μουσικοθεατρική παράσταση για τα 100 χρόνια από την Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, τραγούδια του ΔΣΕ, παραδοσιακούς χορούς και λαϊκό πρόγραμμα. Ενώ χόρεψαν μαζί μέλη και φίλοι του ΚΚΕ με τους Αφγανούς μετανάστες του Camp Μαλακάσας.
Την Κυριακή, οι εκδηλώσεις άνοιξαν με ποντιακούς χορούς από το Σύλλογο Ποντίων Βαρνάβα, ενώ κορύφωση αποτέλεσε η πολιτική ομιλία από τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος. Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.
 Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:  
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.