Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΒΑΡΝΑΒΑΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: Εξωφρενική η αδιαφορία της Δημοτικής αρχής του Μαραθώνα για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

 Έκδοση 24.2.14
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ
ΔιόδιαΚαμιά συμπαράσταση  καμιά συμμετοχή, καμιά καταγγελία, καμιά ουσιαστική ενέργεια ούτε ένα ψήφισμα, από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.
Έτσι στο γόνατο ο δήμαρχος της Νέας Μάκρης έστειλε ένα “ραβασάκι” στον Υπουργό και τον τοπικό του “τοποτηρητή”  στην εκδήλωση ολομόναχο και με αυτά καθάρισε γα τους τύπους. Έτσι οι δύσμοιροι Βαρναβιώτες εκτός των δημοτικών τελών, εξακολουθούν να πληρώνουν και τα νέα αυξημένα διόδια.
 Αυτό είναι ένα πρόσθετο δείγμα της συνεχιζόμενης αδιαφορίας όλων των δημοτικών παρατάξεων στα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

Έτσι, οι ίδιοι οι κάτοικοι του Βαρνάβα ανέλαβαν δράση με την συγκέντρωση υπογραφών για τα διόδια, μια πράξη που όφειλε να αναλάβει η δημοτική αρχή, το τοπικό συμβούλιο ή έστω κάποιος Σύλλογος.

Ανάρμοστη Συμπεριφορά - Αποπαίδια του Δήμου, Βαρναβιώτες και Γραμματικιώτες που ο Δήμαρχος Μαραθώνα δεν θέλει, ούτε να βλέπει ούτε να ακούει. Ενοχλητικά παρακολουθήματα, “πληβείοι” που απλώς πληρώνουν φόρους , δημοτικά τέλη κ.α. χωρίς καμιά ανταπόδοση (εκτός από κάτι "καθρεφτάκια" στους ιθαγενείς που ξεκίνησαν μόλις πρόσφατα για προεκλογικούς καθαρά λόγους)

Εκλογικά Ψηφοφόροι -Βαρνάβας και Γραμματικό αποτελούν μια συμπληρωματική δεξαμενή ψήφων για τους “Πατρικίους” της Νέας Μάκρης και τους τοπικούς συνεργάτες τους, που σε ένα εκλογικό αγώνα μπορεί να κρίνουν την διαφορά του αποτελέσματος. Με ένα ΝΑΙ με ένα ΟΧΙ ή την ΑΠΟΧΗ.

Διαφθορά & Κακοδιαχείριση- Ακούστηκε από ανεπίσημα χείλη ότι οι δύο κοινότητες είναι σε “καραντίνα-μνημόνιο” χρηματοδοτήσεων από τον Δήμο λόγω χρεωστικών οφειλών που άφησαν οι προηγούμενες  Κοινοτικές διαχειρίσεις. Αν αυτό είναι αλήθεια γιατί δεν μας το λέτε κατάμουτρα. Γιατί τόσα χρόνια δεν βρήκατε τους ένοχους??? Γιατί τους καλύπτεται?? Γιατί πρέπει όλοι εμείς  σήμερα να πληρώνουμε τις λαμογιές τους??

Υποψήφιοι - Ο συνωστισμός συνεχίζεται με υποψήφιους έξω από τα γραφεία των παρατάξεων της Ν.Μάκρης από πρόσωπα αμφίβολης ποιότητας και ηθικής (εκτός ελαχιστότατων περιπτώσεων) που εκλιπαρούν, έρποντας και γλύφοντας για μια θεσούλα στην νέα δημοτική πυραμίδα εν όψει των Δημοτικών εκλογών. Κάποιοι από αυτούς θα τολμήσουν να έρθουν στα χωριά μας για να μας υποσχεθούν πάλι “λαγούς με πετραχήλια”.
Ανακοινώστε τις Λίστες των υποψηφίων για να "γελάσουμε" με τις επιλογές σας. Οι μισοί  επιδιώκουν να κυβερνήσουν τους άλλους μισούς, μέχρι και ο γραφικός “Λάκης”.

Φίλοι μου, ο Βαρνάβας φαίνεται πλέον ότι είναι εγκαταλειμμένος και ΜΟΝΟΣ του,

ΖΗΤΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ
Δηλαδή οι ίδιοι εμείς που αν δεν κινηθούμε έξυπνα και συλλογικά θα υποστούμε το αποτέλεσμα. Δηλαδή να μας κυβερνήσει ο κάθε “Λάκης”

Αντίδραση - Ο σχεδιασμός και η οργάνωση Λαϊκών Συνελεύσεων ή Επιτροπής δικαιωμάτων πολιτών σε Βαρνάβα και Γραμματικό  είναι μια παράμετρος που θα πρέπει να μας απασχολήσει σοβαρά.
Ο σοφοί λαοί των χωριών μας έχουν από πολλού συνειδητοποιήσει την κατάσταση και απλώς περιμένουν με την ψήφο τους να τιμωρήσουν σκληρά ΟΛΟΥΣ αυτούς που τόσα χρόνια, τους εξαπάτησαν πολλαπλά. Αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει αν δεν συνεννοηθούμε  για να δράσουμε συλλογικά.
Ερώτημα παραμένει το πως θα κινηθούν οικογενειοκρατίες και η νεολαία. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι αυτή την φορά τα πράγματα να αλλάξουν.

Γραμματικιώτες - Μην ξεχνάμε τις κοινές ρίζες μας όπως και τους αγώνες που δώσαμε μαζί για τον καταστροφικό ΧΥΤΑ. Η  συνέχιση του έργου  θα βλάψει την παραλίας μας, όπως και η σχεδιαζόμενη διέλευση των απορριμματοφόρων από την Ρεματιά Βαρνάβα (κουτσούρεψαν ήδη τα πλατάνια με εντολή του Δημάρχου) με γενικότερες επιπτώσεις στην ζωή μας. 
Ο Δήμος  συνεχίζει να ακολουθεί πολιτικές που υποβαθμίζουν τα χωριά μας (χωματερές και χαβούζες) , δηλαδή το κοινό μας περιβάλλον στα υπερβόρεια του Δήμου. 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ 
ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ & ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ

Κατά την ταπεινή μου γνώμη θα ήταν μεγάλη ειρωνεία και πρόκληση αν ΥΠΟΨ¨ΗΦΙΟΙ της Νέα Μάκρης  διακινδύνευαν οποιαδήποτε επίσκεψη, σε μια εξαπατημένη πολλαπλά και αγανακτισμένη κοινωνία.

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

Υποστηρίζω ανενδοίαστα μια και μοναδική παράταξη
“ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΡΕ ΓΑΜ&ΤΟ”
 Τέτοια παράταξη δυστυχώς δεν υπάρχει, είναι όμως έντονα αισθητή στην συνείδηση και τις προσδοκίες των  απογοητευμένων  πολιτών αυτού του τόπου. 
-----------
ΒΑΡΝΑΒΑΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ - Μια μικρή Ελλάδα
http://varnavasnews.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7956.html
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Διαβάστε σχετικά Άρθρα και ενημερωθείτε:
Και πολλά άλλα. 


-----------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.