Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ανικανότητα της Δημοτικής αρχής να υλοποιήσει ακόμα και αυτά που οι ίδιοι δεσμεύτηκαν να γίνουν κατά προτεραιότητα, στην Δημοτική κοινότητα Βαρνάβα.

κ. Τσιμίνη, Πρόεδρε της τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα τι έχετε να πείτε για όλα αυτά, ??? Δεν οφείλεται να κάνετε και εσείς ένα δημόσιο απολογισμό ευθύνης για τα "Έργα" που τελικά ΔΕΝ έγιναν μέχρι σήμερα??? Είσθε και εσείς υπόλογος απέναντι στους πολίτες για τις πράξεις σας, να μην διεκδικήσετε αυτά που είχαν ήδη αποφασιστεί για τον Βαρνάβα.
Πάντως για να είμαστε ακριβοδίκαιοι ομολογούμε πως το μεγαλύτερο έργο που πραγματοποιήθηκε στον Βαρνάβα επί προεδρίας σας ήταν (ΑΥΤΟ ΕΔΩ)

 

  Καλούμε τον Δήμο Μαραθώνα να προβεί σε δημόσιο απολογισμό πεπραγμένων του Τεχνικού Προγράμματος, για Βαρνάβα & Γραμματικό

 Εν έτη 2013,
Είναι γεγονός ότι τόσο το Τεχνικό Πρόγραμμα όσο και ο προϋπολογισμός ενός Δήμου αποτελούν τα εργαλεία εκείνα που δείχνουν προς τα πού κατευθύνεται το δημοτικό «όχημα», είναι αυτό που λέμε ο καθρέφτης της πολιτικής του Δήμου, η φιλοσοφία ανάπτυξης της Δημοτικής αρχής.
Αντιλαμβανόμαστε πως το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2012 είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την γενικότερη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα. 



Εδώ όμως ερχόμαστε ξανά να ζητήσουμε τον απολογισμό υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος 2012 που ψηφίστηκε, για τις Δημοτικές κοινότητες Βαρνάβα & Γραμματικού, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του 2014.


Αυτό το στοιχείο σηματοδοτεί σε ένα βαθμό την ικανότητα της Δημοτικής αρχής να υλοποιήσει ακόμα και αυτά που οι ίδιοι δεσμεύτηκαν να γίνουν κατά προτεραιότητα.
Ποια υλοποιήθηκαν
Ποια εκκρεμούν και
Ποία αναιρέθηκαν;

Υ.Γ Επειδή πιστεύουμε πως ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας δεν έχει να πει πολλά  για να μας φωτίσει γι αυτό το λόγο απευθυνόμαστε απευθείας στον Δήμαρχο.

Διαβάστε Άρθρο μας

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Τεχνικό Πρόγραμμα ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ έτους 2012 για την Δημοτική κοινότητα Βαρνάβα

 Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ έτους 2012 όπως φαίνεται στους πίνακες που ακολουθούν με τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά:
Λόγω του μεγάλου όγκου των στοιχείων, παρουσιάζουμε μόνο αυτά που αφορούν την Δημοτική Κοινότητα του Βαρνάβα.
Για την πλήρη παρουσίαση του προγράμματος συνδεθείτε ΕΔΩ 
http://et.diavgeia.gov.gr/f/marathon/ada/ΒΟΝΤΩΛΜ-6ΥΧ

http://et.diavgeia.gov.gr/f/marathon/ada/ΒΟΝΤΩΛΜ-6ΥΧ




 ΡΕ ΕΣΕΙΣ...  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΗΛΌ ΓΑΖΊ?????

Σχετικά:
Πηγή
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.