Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΔΙΟΔΙΑ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ & ΚΑΤΑΘΕΣΗ (346) ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ

Προς τους Παραλήπτες της επιστολής,


Ένα σχήμα που υπάρχει στις καρδιές μας
Κύριοι,
Συνημμένα περιλαμβάνουμε την  επιστολή διαμαρτυρίας που συνοδεύει το πακέτο υπογραφών και στάλθηκε ταχυδρομικά  σήμερα στον Δήμο Μαραθώνα.
Πέραν και πάνω από οποιεσδήποτε τυχόν ενέργειές πάνω στο θέμα, αναμένουμε  μεγαλύτερη δραστηριοποίηση για δικαίωση του εύλογου αυτού αιτήματος και ενημέρωσή μας.  
Η συλλογή υπογραφών οργανώθηκε αυτόβουλα - αυθόρμητα από Βαρναβιώτες για την υποστήριξη του δικαίου, πέραν και έξω από κάθε πολιτική ή άλλη σκοπιμότητα αλλά με βάση το διάχυτο και κοινό αίσθημα της εγκατάλειψης και απομόνωσης από τον κεντρογενή Δήμο της Ν. Μάκρης- Μαραθώνα και την Πολιτεία.

Παρακαλούμε για την χορήγηση Αρ. Πρωτοκόλλου τόσο εκ μέρους του Δήμου όσο και από τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες - Υπουργείων κλπ, σύμφωνα με τον πίνακα διανομής.
Συν (1)
Εκ μέρους των συγχωριανών μας.
  • Μ. Αποστολόπουλος 
  • Αλέξανδρος Προκοπάκης
Η συνοδευτική επιστολή του πακέτου υπογραφών της 5.3.2014
ΠΡΟΣ τους
1.    Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ιορδάνη Λουΐζο
Οδός: Οινόης 6, Μαραθώνας Αττικής
Τ.K.: 19007
2.    Υπουργό Υποδομών κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδή
Χαριλ. Τρικούπη 182 
Τ.Κ.10178, Αθήνα.
3.    Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη
Νίκης 5-7, Τ.Κ.: 101 80 Αθήνα
4.    Εταιρία “Νέα Οδός”
Σωρού 13, Μαρούσι 151 25, Αθήνα

Κοινοποίηση:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. Αντώνη Σαμαρά
Ηρώδου του Αττικού 19 Αθήνα, Τ.Κ. 10674,
Δήμαρχο Ωρωπού κ. Γιάννη Οικονομάκο
Λ.Χαλκουτσίου 50, 190 15, Σκάλα Ωρωπού

·         Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα
Ι. Τσουτσάνη 6 - Βαρνάβα, Καπανδρίτι, 19014


Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης 
Κτήριο Βουλής των Ελλήνων, Βασ. Σοφίας 2, 

Συνήγορο του Πολίτη Χατζηγιάννη Μέξη 5, Τ.Κ. 115 28 Αθήνα



ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΓΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ

Ως κάτοικοι της Κοινότητας Βαρνάβα συμπαραστέκονται στους Δημότες Ωρωπού που είναι ενάντια σε μια καταφανώς άδικη και υπέρογκη οικονομική επιβάρυνση, που δυσχεραίνει με όμοιο ακριβώς τρόπο την καθημερινή ζωή της μικρής κοινωνίας του Βαρνάβα.
Με το δεδομένο ότι το χωριό μας είναι αποκομμένο στα υπερβόρεια του μακρινού Δήμου της Ν. Μάκρης -Μαραθώνα (που υπαγόμαστε) και ακριβώς δίπλα στο Καπανδρίτι του Δήμου Ωρωπού. 
ΚΑΛΟΥΜΕ
Τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου, τα αρμόδια Υπουργεία και την “Νέα Οδό” να κατανοήσουν τα αυτονόητα δεδομένου ότι η μοναδική οδική διέξοδος των κατοίκων για εργασιακή, εμπορική,  μορφωτική, ψυχαγωγική  δραστηριότητα αλλά και η εξυπηρέτηση από τις Δημόσιες Υπηρεσίες (γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω του διπλανού Δήμου Ωρωπού- Καπανδρίτι), και «περνάει» από τα διόδια των Αφιδνών.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
Την ίση μεταχείριση με αυτή των δημοτών Ωρωπού και το δικαίωμα για ελεύθερη και ασφαλή πρόσβαση και μετακίνηση μέσω των εθνικών μας δρόμων.
Συνημμένα υποβάλλουμε  είκοσι οκτώ (28) Σελίδες με τριακόσιες σαράντα έξη (346) υπογραφές κατοίκων του χωριού μας και παρακαλούμε όπως οφείλετε, να τις λάβετε σοβαρά υπόψη. 
Σημ. Οι Λίστες των υπογραφών (πρωτότυπα) κατατέθηκαν στον Δήμο Μαραθώνα μαζί με την επιστολή αυτή, για περαιτέρω ενέργειες. Για οποιαδήποτε επικοινωνία και ενημέρωση στο αίτημα μας αυτό παρακαλούμε (λόγω έλλειψης ονοματοδοσιών στους δρόμους μας) να χρησιμοποιήσετε την Ταχ. Θυρίδα κάποιου από τους κατοίκους: κ. Μ. Αποστολόπουλο Τ.Θ Γ-14, 19014 Βαρνάβα ή κ. Αλέξανδρο Προκοπάκη Τ.Θ  Δ14, 19014 Βαρνάβα.
Σημ. Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων αλλά και συμπολίτες μας που με περίσσιο ζήλο ανταποκρίθηκαν στην συγκέντρωση των υπογραφών.


Διαβάστε ακόμα,
------------------------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.