Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Δημοτικές Εκλογές 2014 / Δήμος Μαραθώνα / Νέος Δήμαρχος/ 1η Ανοικτή Επιστολή.

https://www.facebook.com/MatathonNorthΣύμφωνα με τα αποτελέσματα εκλογών της 11ης Απριλίου 2014, ο κ. Ηλίας Ψηνάκης είναι ο νέος Δήμαρχος του Ενιαίου Δήμου Μαραθώνα. Συγχαίρουμε όλους τους εκλεγέντες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για την εκλογή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, για την αναβάθμιση όλων των περιοχών του διευρυμένου Δήμου μας. Ειδικά για στις υποβαθμισμένες περιοχές Βαρνάβα και Γραμματικού, έχουμε την πεποίθηση ότι ο νέος Δήμαρχος θα επιδείξει το έντονο ενδιαφέρον του και θα ενσκήψει στην προώθηση και επίλυση των σοβαρών προβλημάτων έλλειψης στοιχειωδών υποδομών των χωριών μας.
Εμείς σαν ενεργοί Πολίτες του Μαραθώνα θα επιδιώξουμε να συνδράμουμε το νέο Δήμαρχο, σε κάθε προσπάθειά του προς αυτή την κατεύθυνση και θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, σε συνεργασία με το νέο Δήμαρχο και με δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, για τον προγραμματισμό των αναγκαίων ενεργειών και δράσεων, ώστε να δρομολογηθεί η κατασκευή των βασικών έργων υποδομής των χωριών μας. Όμοια για την καθαριότητα, την προστασία του περιβάλλοντος, την ενεργή υποστήριξη του αγώνα κατά του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό, την επιτυχία εφαρμογής της Ανακύκλωσης, την προστασία και ανάδειξη της Ρεματιάς, των Ιστορικών Πύργων,  την ανάδειξη της παραλίας και την απαλλαγή μας από τα νέα αυξημένα διόδια κ.α.
Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η ομάδα μας μέσω του διαδικτύου, από την αρχή και καθ' όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, επέδειξε εντονότατη δραστηριότητα για την προβολή και γνωστοποίηση των σοβαρών προβλημάτων του Βαρνάβα, προς όλους τους υποψήφιους. Τολμούμε δε να πούμε ότι, τα προβλήματα του χωριού μας έγιναν από τα πρώτα θέματα συζήτησης, αν όχι το πρώτο, των υποψηφίων συνδυασμών. Υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε ανθρώπινη προσπάθεια, ώστε η επίλυση βασικών προβλημάτων του χωριού μας, να παραμείνει ανάμεσα στα πρώτα θέματα του ενδιαφέροντος, του νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού και Τοπικού συμβουλίου.

Για την Ομάδα Ενεργών & 
Ενημερωμένων Πολιτών Βαρνάβα Γραμματικού
Μ.Αποστολόπουλος
Κυριάκος Γκίκας
Αλέξ. Προκοπάκης
-----
Πηγή: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.