Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Η άνοιξη δίνει μοναδική αφορμή για εξορμήσεις σε εγχώριους προορισμούς όπως ο Βαρνάβας Αττικής (pics)

ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΔΑΣΟΣ/ΟΥΡΑΝΟΣ/ΘΑΛΑΣΣΑ. Απολαύστε την ομορφιά της φύσης και την φιλοξενία των ανθρώπων!
Μπορεί ο πρώτος μήνας της να είναι ο Μάρτιος, όμως δεν είναι παρά κοντά στα τέλη του που μοιάζει σαν να μπαίνει άνοιξη. Μιλάμε φυσικά για την περίφημη εαρινή ισημερία, που συμβαίνει περίπου στις 20 Μαρτίου και σημαίνει τη νίκη της ημέρας έναντι της νύχτας (εντάξει αρχικά με την ισοπαλία-ίση μέρα, ίση νύχτα που θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ του φωτός) μετά από έξι μήνες συνεχούς υποχώρησης και την ουσιαστική έναρξη της πιο δημιουργικής εποχής για τη φύση.

Η άνοιξη αποδεδειγμένα ξυπνά τα ζώα και τα φυτά και χωρίς να θέλουμε να κάνουμε κατήχηση τύπου "σκέφτομαι και γράφω", δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως για να απολαύσει ένα νέο μέρος, μια όμορφη περιοχή, πρέπει να τη δει υπό το γλυκό και πιο έντονο χρωματικό φως αυτής της εποχής. Και να που οι μέρες που μεγαλώνουν συμπίπτουν με μια μεγάλη αργία, αυτή της 25ης Μαρτίου και το μυαλό αμέσως σκέφτεται εξορμήσεις στην ελληνική ύπαιθρο.
Προτάσεις για αποδράσεις. Κι αν η 25η Μαρτίου φέτος "πέφτει" μεσοβδόμαδα, γι' αυτό υπάρχουν τα Σαββατοκύριακα! Για να επιλέξετε εκείνο που θα ξεφύγετε από την καθημερινότητα:
Σας προτείνουμε την πανέμορφη διαδρομή με  προορισμό την παραλία Βαρνάβα στην Β/Α Αττική, θα την απολαύσετε.

ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΣΗ: Ρεματιά Βαρνάβα και καφέ στο ΚΙΟΣΚΙ













ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ:  
Παραλία Βαρνάβα για φρέσκο ψάρι & κταποδάκι!!! (Κλικ Εδώ)



ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.