Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η τελική απόφαση για το Κυπριακό στο λαό του νησιού

cyprus
Η τελική απόφαση για τη συμφωνία στο Κυπριακό θα αφεθεί στις δύο κοινότητες μέσω δημοψηφίσματος, δηλώνει στα κατεχόμενα ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Ο λεγόμενος εκπρόσωπος “προεδρίας” Μπαρίς Μπουρσού, σε γραπτή δήλωσή του, αναφέρει ότι ο κ. Ακιντζί είναι σταθερά προσηλωμένος στις αρχές της διαδικασίας των διαπραγματεύσεων, προσεχτικός στο να μην επιρρίπτει ευθύνες στην ε/κ πλευρά, και θα συνεχίσει να πράττει αυτό ώστε να διατηρηθεί το θετικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.
Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί θα ενημερώσει για το Κυπριακό στις 5 Αυγούστου τα τ/κ μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς και το λεγόμενο υπουργικό συμβούλιο ενώ στις 7 Αυγούστου θα ενημερώσει τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη “βουλή”. Ο κ. Μπουρσού αναφέρει επίσης, ότι το Σεπτέμβριο ο Τουρκοκύπριος ηγέτης θα συναντηθεί με όλους τους “βουλευτές” και εκπροσώπους μη κυβερνητικών οργανώσεων στα κατεχόμενα για να τους ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.
philenews / ΚΥΠΕ

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.