Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ: Το Όνειρο θερινής νυκτός...αναβάλλεται για το 2016

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ: Όνειρο θερινής νυκτός...

Έρχεται η… υπερπανσέληνος 27/9/15 αλλά εμείς εδώ στον Βαρνάβα δεν θα την δούμε, αφού η καταπληκτική ιδέα διεξαγωγής συναυλίας στον Μεσαιωνικό Πύργο ναυάγησε. Του χρόνου μας είπε η τοπική πρόεδρος… γιατί άλλες προτεραιότητες πέραν του πολιτισμού(!), δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή της εκδήλωσης. Μέχρι και ορχήστρα από άλλο δήμο τους βρήκαμε ….
Έτσι η ιδέα μας "όνειρο "θερινής νυκτός" αναβάλλεται για τον Αύγουστο 2016, θεού θέλοντος, όπως συνηθίζει να λέει όλο και πιο συχνά η τοπική πρόεδρος.

Εντυπωσιακή νύχτα στις 27 Σεπτεμβρίου: Έρχεται η… υπερπανσέληνος στον Βαρνάβα! – Η επόμενη το… 2033!
....Είπαμε στην τοπική πρόεδρο του Βαρνάβα "βίρα τις άγκυρες του πολιτισμού" προτείνοντας την καταπληκτική ιδέα για την διεξαγωγή συναυλίας στον άπλετο χώρο πίσω ακριβώς από τον Μεσαιωνικό Πύργο. Κατ αρχήν αντέδρασε  θετικά και  περιμένουμε ... Περισσότερα...στην Πηγή

Διαβάστε: Μια όμορφη πρόταση για τον πολιτισμό .... και που κατέληξε:

------------------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

1 σχόλιο:

  1. Το περιμέναμε .... το περιμέναμε, με δικαιολογίες αποφεύγει τα δύσκολα. Ο πολιτισμός είναι πάνω από όλα. Μπράβο για την καταπληκτική σας ιδέα. Να δείτε ότι του χρόνου θα την μοστράρουν σαν δική τους πρωτοβουλία-ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.