Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ??? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Η Κοινότητα δεν είχε καμία ενημέρωση. Έψαξα όμως και ενημερώθηκα όπως ενημέρωσαν κι εσάς όπως έμαθα , ότι η εν λόγω ας το πούμε "προέγκριση" είναι κάποιων ντόπιων παιδιών που προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τη δουλειά που ήδη κάνουν. Δέν είναι άδεια λειτουργίας. Η άδεια λειτουργίας μιας επιχείρησης δίνεται μετά απο εγκρίσεις Τοπικού Συμβουλίου και ΑΝ περάσει απο το Τοπικό παραπέμπεται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ας είμαστε φειδωλοί λοιπόν σε ότι ανεβάζουμε για να μην τρελάνουμε τον κόσμο χωρίς λόγο.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: 

Γιώργος Κόλλιας Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να τρελάνουμε κανέναν. ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΈΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΟΛΎ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ για τα ντόπια παιδιά ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ. Απλά με προβληματίζει η γενική αδιαφορία αρχόντων και λαού για τα σκουπίδια και φοβάμαι τετελεσμένα. Φυσικά μίλησα και φυσικά θα επανέλθω με τα νεα στοιχεία για το συγκεκριμένο.

Διαβάστε επίσης

ΕΚΤΑΚΤΟ! "ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ". ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ!!!

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

1 σχόλιο:

  1. Συμπάσχουμε με τις ανησυχίες του κου Κόλλια για τα σκουπίδια και όχι μόνο.http://varnavasnews.blogspot.gr/2016/01/blog-post_814.html#.VqYpElmVPvE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.