Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ο Τσίπρας διαρκώς διαψεύδει τον εαυτό του με όσα λέει και όσα γίνονται

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ
Θυμάστε τον Τσίπρα σε μιά συνέντευξη του στην ΕΡΤ να βγάζει το σακάκι του γιά να τονίσει με δραματικό ύφος τη δέσμευση του ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μειωθούν οι κύριες αλλά κι οι επικουρικές συντάξεις με το νέο ασφαλιστικό, που προωθεί η κυβέρνηση του;
Τότε σας έγραφα ότι ο άνθρωπος για μια ακόμα φορά ψεύδεται. Οι συντάξεις θα μειωθούν.
Το (πρόχειρο κι ακοστολόγητο) σχέδιο Κατρούγκαλου, έγραφα, ακόμα κι αν περνούσε από την κοινωνία και τη Βουλή, δεν θα περάσει από τους δανειστές. Οπως και συμβαίνει.
 
Το έγραφα όχι γιατί είχα κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση. Απλώς και μόνο χρησιμοποιούσα την λογική μου και την εμπειρία μου. 
Ο κ. Τσίπρας, μολονότι έφτασε δυστυχώς να γίνει πρωθυπουργός, πολύ φοβάμαι ότι ούτε λογική, ούτε εμπειρία αλλά ούτε καν γνώση κι εξυπνάδα, διαθέτει. 
Γι αυτό κι είναι συνεχώς ανακόλουθος με τα όσα λέει και πράττει. Και διαψεύδει συνεχώς τον εαυτό του. Εις βάρος της κοινωνίας, εις βάρος των πολιτών, των οποίων τα συμφέροντα έχει εκλεγεί να προστατεύει, εις βάρος της Ελλάδας, που πολύ φοβάμαι ότι υπάρχει ο ορατός κίνδυνος να βρεθεί και πάλι μπροστά σε παρόμοιο αδιέξοδο με αυτό του περασμένου καλοκαιριού.
Οταν συνειδητοποιήσουμε πόσο ανίκανοι και χαμηλού επιπέδου είναι αυτοί που μας κυβερνούν, δυστυχώς μπορεί να είναι πολύ αργά...
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.