Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Εξαιρετική η γιορτή λήξης των τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής & Cheerleading του ΑΛΜΑ Ωρωπού

Μια υπέροχη γιορτή λήξης των τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής & Cheerleading, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος ΑΛΜΑ Ωρωπού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα 24 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αυλώνα.

Στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο, παρουσιάστηκαν επιδείξεις των μαζικών τμημάτων Ρυθμικής και Cheerleading με τη συμμετοχή και των αγωνιστικών τμημάτων, με θέμα Eurovision. Το παρών έδωσε και ο επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Νίκος Αδαμόπουλος.
Όλες οι αθλήτριες, ξεκινώντας από την ηλικία των 3 ετών, είχαν μια εξαιρετική παρουσία και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στα κορίτσια που συμμετείχαν, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά τη σοβαρή και υψηλού επιπέδου προπόνηση που κάνει ο ΑΛΜΑ Ωρωπού.
Αύριο, Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, ο ΑΛΜΑ Ωρωπού σας περιμένει όλους στο Santa Maria Beach Bar, παραλία Πηγαδάκια στο Χαλκούτσι Ωρωπού,  για το καλοκαιρινό αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργανώνει με πολύ μουσική, χορό και πολλές δροσιστικές βουτιές στην πισίνα του Santa Maria.
Πάρτε τα μαγιό σας και αφήστε στον ΑΛΜΑ Ωρωπού να ανεβάσει τη διάθεση σας στα ύψη!







Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.