Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Η φωτιά ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής 13 Αυγούστου - Ο δήμαρχος παραδέχεται ότι ήταν Μύκονο και αποκαλύπτει ότι το ίδιο βράδυ, ενώ η φωτιά ήταν ανεξέλεγκτη, πήγε «σε ένα ξερονήσι κοντά στα Κουφονήσια»

Παραδέχεται ευθέως ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ότι έκανε διακοπές στη Μύκονο την ώρα της φωτιάς σε Κάλαμο-Καπανδρίτι-Πολυδένδρι! Μάλιστα, ο κ. Ψινάκης ομολογεί ότι το βράδυ της Κυριακής, ενώ η πυρκαγιά ήταν εκτός ελέγχου, εκείνος επέλεξε να επιβιβαστεί σε σκάφος που απέπλευσε από τη Μύκονο και να μεταβεί σε άγνωστο «ξερονήσι κοντά στα Κουφονήσια»!

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης επιτίθεται στην εφημερίδα που αποκάλυψε ότι την ώρα της φωτιάς έτρωγε κι έπινε στη Μύκονο, ενώ την ίδια ώρα όχι απλώς παραδέχεται ότι βρισκόταν στο νησί των ανέμων, αλλά αποκαλύπτει ότι το βράδυ της Κυριακής κι ενώ η φωτιά απειλούσε περιοχές δίπλα στον Κάλαμο, όπως ο Βαρνάβας, εκείνος μπήκε σε πολυτελές σκάφος και συνέχισε τις διακοπές του στα Κουφονήσια!

«Το βράδυ έφυγα από τη Μύκονο με το σκάφος στο οποίο ήμουν φιλοξενούμενος και πήγαμε σε ένα ξερονήσι κοντά στα Κουφονήσια. Μέχρι εκείνη την στιγμή η φωτιά ήταν μακρυά και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον δήμο Μαραθώνα» επισημαίνει ο Ηλίας Ψινάκης δείχνοντας σαν να αδιαφορεί για τη φωτιά που απειλούσε την περιοχή της Ανατολικής Αττικής, στην οποία ανήκουν και οι κοινότητες Νέας Μάκρης, Μαραθώνα, Βαρνάβα και Γραμματικού οι οποίες υπάγονται στο δήμο Μαραθώνα.

Δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο κ. Ψινάκης προσπαθεί να δικαιολογηθεί για το γεγονός ότι την ώρα της φωτιάς επέλεξε να συνεχίσει τις διακοπές του σε Μύκονο και Κουφονήσια εμπλέκοντας στις δικαιολογίες του τον Παναγιώτη Πασχαλάκη, τον χαροκαμμένο πατέρα που πριν από τρία χρόνια έχασε τον γιο του σε παραλία της Μυκόνου ενώ ο άτυχος μικρός έκανε «μπανάνα».

Σήμερα,με μία ημέρα καθυστέρηση, ο Ηλίας Ψινάκης αντέδρασε στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso που είχε ρεπορτάζ με τον τίτλο: «Έτρωγαν και έπιναν την ώρα που καιγόταν ο τόπος».

Διαβάστε την απάντηση-ομολογία του δημάρχου Μαραθώνα ότι την ώρα της φωτιάς στην Ανατολική Αττική επέλεξε να συνεχίσει τις διακοπές του σε Μύκονο-Κουφονήσια:
...Συνέχεια στην Πηγή Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.